• AVANTI HERSTELT VAN NEDERLAAG EN HAALT VERNIETIGEND UIT

    Woensdag 6 oktober stond de uitwedstrijd tegen futsal Buitenpost op het programma. Na de onterechte nederlaag in Groningen de laatste wedstrijd, moest Avanti de draad weer oppakken om zich weer te mengen in de strijd om de bovenste posities.

    Buitenpost startte met veel druk vooruit, waar Avanti even van terug moest. Echter, helemaal met de diepe spits Peter Jan, speel je daarmee in de kaart. Desmond is attent op het snel uitgooien op Peter Jan en met lopende spelers om hem heen komen er niet alleen mogelijkheden voor hen, maar ook voor hemzelf. Dit resulteerde in een 1-0 en 2-0 voorsprong door Peter. Rindert tekende voor de ruime marge van 3-0. Na een ongelukkige handsbal schoot Futsal Buitenpost de penalty hard in, bij de verder scherp keepende Desmond.
    Avanti pakte de draad weer op en breidde de voorsprong uit naar 4-1 van Peter die daarmee z’n hattrick voor rust volmaakte. Hierop volgden de 5-1 van Lieuwe, de tweede en 6-1 Rindert, de vierde en7-1 Peter Jan en de 8-1 van Sander. Daarna liet Buitenpost nog eenmaal van zich horen met de 8-2. Rindert, de Messi van Stiens, maakte als tweede Avantispeler een hattrick. Mogelijk het meest memorabele moment van de avond achter. Het slotakkoord was voor Menno met een subtiel hakje, eindstand 2-10.

    Selectie: Desmond, Peter Jan, Rindert, Sander, Rick, Ybele, Menno, Huub en Lieuwe.
    Afwezig: Steffen en Almer