• Avanti is weer groeiende

    Nadat Avanti zowel met de heren als met de dames het hoogste niveau van Nederland had bereikt viel er door diverse oorzaken (o.a. andere gewijzigde keuzes van spelers en speelsters) even een paar jaar een dip. Maar sinds vorig seizoen groeit het aantal teams weer en dit seizoen zet zich dat door. Naast een prachtig damesteam heeft Avanti thans ook weer drie herenteams. De dames promoveerden vorig seizoen en daardoor komen ze dit seizoen uit in de Hoofdklasse. Dat valt op waardoor regelmatig nieuwe speelsters zich melden. Wellicht dat er straks nog een tweede team kan worden toegevoegd.

    De herenteams zijn van een hoog niveau en kunnen het landelijk niveau van Topklasse of 1e Divisie wellicht halen. Maar ze beginnen in de Hoofdklasse en kunnen laten zien dat dit niveau inderdaad te laag is. We zijn benieuwd!

    De sponsorgroep is heel trouw aan Avanti en dat waarderen we zeer. Ook in tijden van prestaties op lager niveau kan Avanti op deze ondernemers rekenen. Top! Dit seizoen groeit het aantal sponsoren ook weer. Wij heten hen van harte welkom ‘in de wereld van Avanti’ en waarderen de bereidheid om Avanti te steunen zeer. Bestuur Zaalvoetbalvereniging AVANTI en Stichting Topzaalvoetbal AVANTI Friesland