• Avanti Vr1 weet net geen gelijk spel te halen

    Vorige week vrijdag speelden de dames voor het eerst in de nieuwe samenstelling een wedstrijd. Het was tijdens deze wedstrijd echt even wennen aan de zaal. De meeste speelsters zijn zeer ervaren op het veld, maar in de zaal is dan toch echt wel even wat anders.

    Gisteren stond de tweede wedstrijd op het programma. Door blessures en toets-week moest het team het doen met slechts 1 wissel. Het was dan ook schrikken toen nog 1 van de dames ook geblesseerd raakte tijdens de warming-up. Toch lieten de dames zich niet uit het veld slaan en begonnen vol goede moed de wedstrijd.

    De eerste helft was een helft met over en weer kansen voor beide partijen echter bleven de doelpunten uit en gingen ze de rust in met een stand van 0 – 0. De tweede helft zette de tegenpartij meer druk en kwam VWC al snel op een 1-0 voorsprong. Door nog een snelle counter kwamen ze zelfs op 2-0. Toch bleef Avanti met opgeheven hoofd spelen en voelden de dames dat er echt wel wat in zat deze avond. Imre gooide de ballen mooi ver uit en wist hierbij regelmatig Isa te vinden die vaak in de punt aanwezig was. Isa kwam na vele pogingen toch tot scoren en zette de stand op 2-1. Door een hard schot vanaf de zijkant kwam de thuis spelende dames op 3-1. Toch was het weer Isa die het net wist te vinden en maakt er met haar tweede van de avond 3-2 van. De laatste minuten waren erg spannend. Avanti zette heel veel druk en ondanks de vele pogingen bleef een doelpunt helaas uit. De wedstrijd eindigde in een 3-2 verlies, zonde want een gelijk spel zou minstens terecht zijn geweest.

    De volgende wedstijd spelen de dames 20 oktober tegen FFS in Joure.

    Selectie: Imre, Ashley, Demi, Hermine, Isa en Jennifer.

    Afwezig: Marieke en Benthe